Direct la continutul paginii »

Pro Balance SRLAm pornit la drum in 2005, totul pornind ca un hobby, de la dorinta de a purta ceva unicat, ceva care sa ne defineasca. Treptat, creatiile noastre au inceput sa fie admirate si dorite de catre prieteni si nu numai. Un an mai tarziu am transformat acest hobby intr-un brand.

Chiar daca nu avem foarte multi ani de experienta, ne mandrim cu multe cliente multumite. Valorile care ne definesc sunt cele care ne ajuta sa ne pastram clientele fericite: calitatea produselor, intelegerea stilului fiecaruia si abordarea unica a creatilor, perfectiunea detaliilor.

Fiecare femeie este unica si isi creaza propriul sau stil, iar accesoriile sunt o parte integranta din acesta. Noi venim in ajutorul dumneavoastra si va punem la dispozitie numeroase bijuterii, care sa se potriveasca personalitatii dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pro Balance SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pro Balance SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Balance SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.450