Direct la continutul paginii »

Cuatro Perla SRLPrin obiectivul sau declarat de a deveni una dintre cele mai bune firme de comercializare a bijuteriilor si ceasurilor de calitate, Cuatro Perla si-a propus o misiune extrem de ambitioasa.

Cuatro Perla este marca înregistrata si membra a Patronatului Bijutierilor din Romania si Uniunii Generale a Industriasilor din Romania UGIR 1903.

Cuatro Perla isi propune castigarea unui segment de piata cât mai mare, oferind o gama variata de produse si servicii de înalta calitate, bine gestionate, eficiente si atractive.

Cuatro Perla este o firma cu capital integral privat românesc si a fost înfiintata în anul 2003, pentru comercializarea în magazine specializate a bijuteriilor de calitate si a ceasurilor elvetiene.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cuatro Perla SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cuatro Perla SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cuatro Perla SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.451