Direct la continutul paginii »

Coriolan Aur Smarald SRLCORIOLAN uneste artizani de inalta calificare – designeri, bijutieri, chimisti, strungari, frezori, programatori/operatori de masini CNC/Laser – intr-o echipa experimentata.

Dorintele fiecarui client sunt tratate individual si fiecare creatie se face la comanda. Desigur, fiecare merita o experienta unica, deosebita de oricare alta. Cautati perfectiunea!

Cea mai mare importanta este acordata in continuare unui standard ridicat, fara compromisuri.

CORIOLAN continua si astazi sa fie printre putinii producatori de bijuterii autohtoni, dedicat bijuteriilor pentru nunta: verighete si inele de logodna. Cea mai mare importanta este acordata in continuare unui standard ridicat, fara compromisuri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Coriolan Aur Smarald SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Coriolan Aur Smarald SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Coriolan Aur Smarald SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.126