Direct la continutul paginii »

Jasp Net SRLNe dorim ca in viitorul apropiat sa putem oferii propriile colectii, sa ne impunem prin stil, originalitate si eleganta.

In incercarea de a gasi echilibrul optim intre cerintele artistice si cele economice, cautam a promova aceea valoare originala care imbina traditia si tendintele moderne.

Cuart de culoare purpuriu-rosu, galben, verd, alb, brun; culoare data de incluziuni ale altor materiale; jaspul verde cu puncte rosii se numeste heliotrop sau matostat. Din jasp se confectionau sigilii si se sculptau diverse pietre ori se gravau. Vechile legende considerau jaspul "mama tuturor pietrelor".

Se spune ca Jasp-ul (o varietate de calcedonie) stimuleaza cresterea, ca ofera stabilitate si protectie impotriva curentelor negative.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Jasp Net SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Jasp Net SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Jasp Net SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.417