Direct la continutul paginii »

Carla Brillanti SRLVa oferim de asemenea cristale feng-shui, brelocuri cu cristale si alte obiecte decorative din cristal.

Bijuteriile sunt din tombak placate cu aur (24 krt) - 3m , argint (925) - 10µ, rhodiu - 0,1m urmarind tendintele cele mai noi din moda.

Nu in ultimul rând, Carla Brillanti produce la comanda candelabre cu cristale, de toate dimensiunile, deopotriva pentru spatii mari – hoteluri, biserici, sali de spectacol dar si pentru spatii mai mici – spatii de locuit.

Carla Brillanti inseamna stil, eleganta, stralucire si personalitate. Infiintata in anul 2002 firma Carla Brillanti s-a impus pe piata româneasca prin calitate si profesionalism folosind exclusiv in creatiile sale cristale Swarovski.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carla Brillanti SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Carla Brillanti SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carla Brillanti SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.985