Direct la continutul paginii »

Mitru & Mim Impex SRLComercializarea bijuteriilor din colectia BlueM se face de catre firma romaneasca Mitru&Mim Impex Srl.

Colectia BlueM reprezinta arta si frumusete.

In stiluri clasice, orientale sau moderne, BlueM cauta sa adauge pentru dumneavoastra la colectia sa noi modele de cercei, coliere, pandantive sau bratari, de la cele mai simple pana la cele mai rebele forme, prin imbinarea argintului si a pietrelor naturale de diferite tipuri si culori.

Colectia BlueM va ofera o gama de bijuterii din argint cu o puritate de 925 in combinatie cu pietre semipretioase si perle intr-un design original.

Pietrele semipretioase sunt importate din cele mai indepartate colturi ale lumii cu traditie in exploatarea si prelucrarea lor. Perlele folosite provin din crescatoriile perliere de apa dulce.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mitru & Mim Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mitru & Mim Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mitru & Mim Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.574