Direct la continutul paginii »

Via Roma Party SRLCadourile semnate Enrico Coveri, obiecte din sticla lucrate cu insertie de argint 925/1000, decorate cu pietre Swarowski, toate avind logo din argint, satisfac cele mai rafinate gusturi.

Marturiile au aparut pentru a multumi invitatilor care participa la evenimentul sarbatorit. Acestea au inceput sa ocupe un loc din ce in ce mai important in organizarea unui eveniment de clasa, pentru a lasa o amintire peste ani tuturor celor care au luat parte la o sarbatoare unica...


Traditia spune ca acest cadou destinat invitatilor trebuie sa fie din argint sau portelan si pentru cine isi poate permite, un obiect de arta.

Cravatele "Ulturale" nu au nevoie de multe cuvinte: fiecare reprezinta un limbaj viziv prin care povestesc de lucruri pretioase pentru ca sunt rare; povestesc despre un stil tipic si recunoscut care nu are nimic de temut cu trecerea timpuluiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Via Roma Party SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Via Roma Party SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Via Roma Party SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.