Direct la continutul paginii »

Uzual Com SRLInfiintata in 1995, Uzual Com S.R.L., avand ca obiect de activitate comertul cu diferite produse de uz casnic, este preluata in 2003 de o echipa tanara dar cu o larga experienta in domeniul IT si i se schimba obiectul principal de activitate.

Pe parcurs s-au mai adaugat servicii de retelistica, internet, GPS, telefonie, sisteme de supraveghere, reincarcari cartuse imprimante si copiatoare. 


curatare laptop,

inlocuire componente laptop (ecrane lcd, invertoare, unitati optice, hdd, ram, rame, balamale, tastaturi, etc) cu altele noi originale;

reparatii placi de baza lcd, fie ca vorbim de placi de baza care nu pornesc sau placi de baza care nu functioneaza corespunzator, noi te putem ajuta in majoritatea cazurilor prin reparatii la costuri mult reduse fata de achizitia unor componente noContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Uzual Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Uzual Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Uzual Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.290