Direct la continutul paginii »

Softventure SRLAm dezvoltat KeyVision, solutie online dedicata exclusiv firmelor de avocatura. KeyVision acopera toate activitatile specifice domeniului avocaturii (pontaj, facturare, instanta, managementul clientilor si a contractelor), aduce un set complet de rapoarte si toate acestea pe baza unui abonament lunar.

KeyVision este o solutie web care poate fi accesata de pe calculator, laptop, smartphone sau tableta printr-o simpla conexiune la internet. Fie ca sunteti la birou, in delegatie sau la client, puteti accesa baza de date care centralizeaza intreaga informatie despre activitatea firmei:

 • Acces instant la informatii vitale, indicatori de performanta si evolutia acestora;
 • Inregistrarea orelor lucrate si facturate per avocat sau dosar;
 • Calcul si emitere de facturi pe baza orelor lucrate si aprobate;
 • Management complet al clientilor, contractelor si dosarelor;
 • Urmarirea si gestiunea termenelor din instanta;
 • Analize financiare si de performanta prin rapoarte complete: productivitate, total facturat, neincasate, clienti activi sau topul celor mai eficienti avocati.

Fiind o solutie online, toate aceste beneficii sunt accesibile fara complicatii legate de infrastructura. Fara servere, fara licente, fara investitii initiale. Noi ne ocupam in totalitate de hostarea si mentenanta aplicatiei. Mai multe detalii sunt disponibile in brosura atasata sau pe keyvision.ro.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Softventure SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Softventure SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Softventure SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Softventure SRL


36.280Produse

  1. 2