Direct la continutul paginii »

Popescu Nicusor-Ionel I.I.SuperLaptop.info va ofera laptopuri ieftine din clasa business la cele mai mici preturi. Laptopurile business class sunt construite din componente de cea mai buna calitate garantand astfel o functionalitate de lunga durata.

Societatea noastra comercializeaza produse provenite in proportie de 40% de la companii din Marea Britanie si 60% de la companii din SUA care isi schimba parcul de PC-uri. Aceste mari companii folosesc laptop-uri din clasa business fabricate doar din materiale de inalta calitate de cei mai renumiti producatori in domeniu (IBM / Lenovo, Dell, HP / Compaq).

Sunt net superioare produselor existente pe piata din Romania si comercializate in magazinele de calculatoare noi. Pretul produselor comercializate de noi este mult mai mic decat al unui brand nou, iar raportul pret/calitate este mult mai bun decat cel ofertelor de laptop-uri noi de pe piata romaneasca.

Este important pentru noi sa avem clienti satisfacuti si care se intorc la noi cu incredere.

Speram ca si dumneavoastra veti face parte din tabara noastra de clienti multumiti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Popescu Nicusor-Ionel I.I. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Popescu Nicusor-Ionel I.I. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Popescu Nicusor-Ionel I.I., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Popescu Nicusor-Ionel I.I.


29.372Produse

    1. 2