Direct la continutul paginii »

Omifa Impex SRLOmifa Impex SRL este un constructor complex avand la baza experienta si abilitatea necesara realizarii unei plaje largi de proiecte.

La Omifa clientii nostri gasesc tot ce isi doresc pentru construirea, amenajarea sau decorarea biroului sau locuintei in spatii modern amenajate: de la game complete de produse pana la servicii speciale care faciliteaza modalitatea si timpii in care se realizeaza lucrarea de constructie sau de amenajare.

In sectorul amenajarilor interioare, imaginea de ansamblu este cea care conteaza, dar aceasta este compusa dintr-o serie intreaga de detalii indispensabile care ii confera proiectului final calitatea si functionalitatea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Omifa Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Omifa Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Omifa Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.764