Direct la continutul paginii »

Euroflex Total SRLImportam, distribuim si asiguram service pentru toate produsele firmei: furtunuri si racorduri medie si mare presiune (CIDAT Italia), cu utilizare in orice domeniu al industriei unde se impune transferul de lichide, aer, materiale solide, cuple rapide cu deconectare uscata (MANN TEK Suedia) cu utilizare in aviatie, industria petrochimica, operatiuni portuare, orice alt gen de operatiune pentru transfer lichide, cuple, coliere, flanse, garnituri, robinete, etc.

Produse si servicii:sertizare furtunuri, furtunuri si racorduri medie si mare presiune, cuple rapide speciale, cuple cu decuplare uscata, cuple rapide, toata gama de coliere, furtunuri compozit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euroflex Total SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euroflex Total SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euroflex Total SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.