Direct la continutul paginii »

Echapoz Company SRLS.C. Echapoz S.R.L. a fost infiintata in anul 2003. Obiectul activitatii sale este productia si montajul schelelor metalice, precum si servicii anexe acestor activitati, la standarde europene.

Schela E300 se poate utiliza la constructii civile, industriale, agricole, poduri, edilitare, pentru lucrari noi sau reparatii pentru domeniile : tencuieli ,zugraveli ,vopsitorii , instalatii, montaj etc. , atat la interiorul constructiilor cat si la exterior, cu conditia respectarii cartii tehnice si a instructiunilor de utilizare.

Schela este executata si montata de catre personal calificat si autorizat, asigurandu-se pentru prestatii calitatile impuse de standardul SR EN 9001/2001 si din legislatia privitoare la protectia muncii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Echapoz Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Echapoz Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Echapoz Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.536