Direct la continutul paginii »

Triumf Ag SRLS.C.Triumf AG S.R.L. - cofetaria WHY NOT s-a infiintat pe 6.06.2004 ca societate cu capital privat cu sediul in Iasi, avand ca asociat unic pe Cioromila Ghitulina, absolventa a facultatii de Industrie Alimentara din Galati, avand o experienta bogata in domeniu.

De ce sa nu te bucuri de cele mai frumoase placeri ale vietii. De ce sa nu fie al tau ce e mai dulce?! ... Laboratorul Why Not iti pregateste numai din ingrediente naturale cele mai originale retete si forme de prajituri proaspete si sanatoase pentru copilul din tine.

Productia noastra are la baza fabricarea diferitelor sortimente de prajituri vandute la bucata, diferite sortimente de fursecuri cu sarlote de frisca sau cu ganaj de ciocolata, livrate la platou sau in cosulete de susan, torturi de nunta botez sau diverse ocazii, torturi speciale pentru copii(tort papusa Barbie, tort tabla de sah cu piese din ciocolata, buburuza, arici, teren fotbal, tabla biliard etc), si nu in ultimul rand praline de ciocolata in diverse forme si culori facute din ciocolata belgiana Belcolade.

Ultimul trend in lumea petrecerilor mondene este fantana de ciocolata, cel mai rafinat mod de a servi fructe proaspete glazurate in ciocolata fina.

Laboratorul Why Not vrea sa fie cu tine in cea mai dulce zi a vietii tale. Comanda tortul miresei la Why Not si vei incepe o casnicie de-a dreptul dulce.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Triumf Ag SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Triumf Ag SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Triumf Ag SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.611