Direct la continutul paginii »

Provit 2001 SRLS.C. PROVIT 2001 SRL a luat fiinta in anul 2001, avand ca obiect principal de activitate comercializarea carnii de pasare si prelucrarea acesteia, implicit si conservarea acesteia.

Cei 40 de angajati ai firmei asigura intregul flux tehnologic de procesare, conservare si transport in magazinele specializate.

Desfasurarea activitatilor din cadrul firmei se face pe baza autorizatiilor, avizelor, aprobarilor prevazute de lege cu incadrarea in standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana, respectarea normelor igienico sanitare, de protectia muncii, paza contra incendiilor, pastrarea mediului inconjurator si a normelor privind drepturile de proprietate industrial si a celorlalte prevederi legale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Provit 2001 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Provit 2001 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Provit 2001 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Provit 2001 SRL


33.364