Direct la continutul paginii »

Total Tehnic SRLSuntem o firma cu capital integral romanesc care importa direct de la cele mai renumite firme mobilier comercial de o gama foarte variata care deservesc orice dorinta in domeniul amenajarii unui spatiu cat mai elegant. cele peste 1000 de produse sunt de calitate foarte buna si la cele mai mici preturi din romania.

De asemenea punem la dispozitie servicii optionale: proiectare, design, montaj, transport, livrare prin curier rapid. Preturile, serviciile si produsele noastre vor dovedi ca suntem cea mai buna alegere in acest domeniu.

Printre altele va enumeram manechine, stendere, umerase, busturi, mobilier modular, umerase etc va asteptam la showroom-ul nostru din Bucuresti - Voluntari sos Afumati nr 84 cContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Total Tehnic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Total Tehnic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Tehnic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.