Direct la continutul paginii »

Peda Ambient Construct SRL"Seriozitatea, profesionalismul si orientarea spre client, ca elemente de baza ale filozofiei noastre de afaceri, ofera convingerea ca peda ambient construct este partenerul potrivit pentru dumneavoastra."
 
Producerea si montarea tamplariei pvc si al. Fabricarea profilelor si montajul se realizeaza de catre profesionisti conform standardelor.
 
Montarea accesoriilor tamplariei: montarea de glafuri interiore din pvc si exterioare de aluminiu si a plaselor de insecte batante sau rulou.
 
Montarea rulourilor exterioare din aluminiu rulori exterioare suprapuse sau aplicate in functie de cerere, cu o palete diversificata de culori
 
Montarea jaluzelelor verticale si orizontale; a pliseelor si a roletelor, jaluzele verticale din panza sau pvc cu o gama mare de culori si texturi diferite; jaluzele orizontale de 25mm si 16mm, cu cca 80- de nuante disponibile, rolete textile si pliseele sunt cu prindere pe rama sau perete.
 
Cele mai mici preturi ptr produse de calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Peda Ambient Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Peda Ambient Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Peda Ambient Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.