Direct la continutul paginii »

China Trading SRLImport marfa China.

Servicii complete de la contractare, negociere, la transport si logistica. Garantam preturi minime si calitate superioara. Gama larga de produse: mobilier, materiale pentru constructii, decoratiuni, corpuri pentru iluminat, pardoseli, sisteme de incalzire, obiecte sanitare, piscine, saune, jacuzzi, usi, ferestre, balustrade, ascensoare si scari rulante etc. Consultanta gratuita! Avem o baza de date cu peste 200,000 de fabrici din China.

Datorita mixului de resurse umane pe care il avem, echipa noastra are experienţă în toate domeniile ce fac parte din procesul de import China: cercetare de piata, cerere de oferta, negociere in stil Asiatic, contractare, follow-up al productiei. Experienta pe care o avem cu toate aceste activitati duce la diminuarea riscurilor care apar legate de termenele de plata, intarzierea livrarii, calitatea si fiabilitatea produselor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale China Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre China Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii China Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.