Direct la continutul paginii »

Gideon Comp SRLInfiintata in anul 2003, Gideon Comp srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta atat local (judetul Vaslui) cat si national.

 
Oferind solutii informatice si de comunicatii la problemele clientilor, a reusit in 2006 sa-si extinda activitatea intr-un domeniu nou, import si distributie de produse pentru copii. In 2008 Gideon Comp srl a devenit importator a produselor Mattel, cel mai mare producator de jucarii si produse pentru copii. Branduri precum Fisher-Price, Barbie, Hot Wheels, Little People, Winnie Pooh sau Matchbox sunt in mod curent in oferta noastra.
 
Verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate cerintelor acestora si daca raspund asteptarilor lor. 
 
Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor comercializate de compania noastra, Gideon Comp Srl.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gideon Comp SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gideon Comp SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gideon Comp SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.