Direct la continutul paginii »

Porta Design Mob SRLUsi Porta Doors-vanzare si montaj :usi de interior(simple sau duble), de intrare in apartament,de exterior(intratre casa – vila),tehnice si metalice (antiefractie,cu izolatie fonica,etanse la fum,rezistente la foc, la acizi,sau la umiditate,), glisante(simple sau duble,cu glisare paralele,cu diferite sisteme de glisare), pliabile.

Oferta noastra bogata permite fiecarui client sa aleaga tipul de usa dorit,atat in ceea ce priveste modelul cat si pretul:de la usi plane finisate cu vopsea ecologica,cu materiale sintetice stratificate,disponibile intr-o paleta coloristica bogata,pana la usi acoperite cu furnir sintetic sau natural.

Usile PORTA DOORS sunt destinate uzului in cladiri rezidentiale, birouri, scoli, restaurante, hoteluri, statiuni, spitale, laboratoare, aeroporturi sau alte spatii publice.

Montaj usi autorizat de PORTA KMI ROMANIA

Societatea PORTA DESIGN MOB face parte din societatile care au obtinut certificate de atestare a calificarii in montajul produselor PORTA DOORS.

  • Servicii oferite : consultanta, garantie, transport, montaj si service .
  • Pentru montajul realizat de societatea noastra,se prelungeste perioada de garantie cu 12 luni.

Productie mobilier la comanda

Oferta noastră de mobilier pentru locuinţe se pretează oricărui tip de interior, fie  apartament, vilă sau casă de vacanţă, şi se referă la toate genurile de încăpere: hol, bucătărie, sufragerie, dormitor, dressing, cameră de tineret, baie sau terasă interioara Producem mobilier si pentru birouri,spatii comerciale,alimentatie publica , spitale, hoteluri,etc.)

Comercializare si montaj tamplarie PVC - profil GEALAN

Sistemele de profile GEALAN ofera propietarilor de locuinte creativitate fara limite, acestia avand marele avantaj de a putea alege aproape orice forma de fereastra , atat pentru constructii vechi, cat si pentru cele moderne

Ferestrele din PVC sunt produse in toate dimensiunile, formele si culorile si se pot deschide in orice mod doriti. Mai mult, profilele GEALAN dispun de toate caracteristicile de calitate pentru a asigura o durata de viata mare a ferestrelor pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale, etc.

Comercializare si montaj jaluzele verticale

Decorative si in acelasi timp functionale, sistemele de jaluzele verticale sunt flexibile ca design si aspect, modelate in special dupa gustul dvs., creand o atmosfera placuta, moderna si de relaxare in functie de materialul si textura alese.

Societatea noastra asigura masuratori si montaj pentru orice tip de jaluzele verticale

Aceste produse le puteti viziona  in showroom-ul nostru, situat in SOS.STEFAN CEL MARE, NR.56-58, SECTOR 2 (intersectie cu str.Lizeanu)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Porta Design Mob SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Porta Design Mob SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Porta Design Mob SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.