Direct la continutul paginii »

Ispal SRLDistribuim materiale compozite, producem blaturi din compozit pentru industria mobilei, furnizam solutii tehnice complete pentru aplicatii rezidentiale, comerciale, industriale sau medicale.

Compozit.ro ofera arhitectilor si profesionistilor din industria mobilei, materiale de cea mai bună calitate, adezivi speciali, accesorii (lavoare), solutii de curatat si finisat.

In plus, clientii Compozit.ro beneficiaza de consiliere, designeri cu viziune si specialisti cu experienta mereu pregatiti sa raspunda la orice întrebari legate de materialele compozite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ispal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ispal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ispal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Ispal SRL


35.859