Direct la continutul paginii »

Star Styll SrlS.C. STAR STYLL S.R.L. este specializata in sevicii complete de:

-Dezinsectie (activitatea de combatere a insectelor în stadiul de larvă sau adult cu substanţe chimice specifice);

-Dezinfectie (activitatea de distrugere a germenilor patogeni cu substanţe specifice, în scopul eliminării surselor de contaminare);

-Deratizare (activitatea de stârpire a şoarecilor şi şobolanilor prin otrăvire cu substanţe chimice sau prin culturi microbiene),

Executa operatiuni de distrugere a insectelor zburatoare si taratoare ( tantari, muste, gandaci, plosnite, capuse, viespii, molii, etc.), cat si a rozatoarelor ( sobolani, soareci,etc. ) in spatii deschise, ( terase, curti ), cat si in spatii inchise de orice tip, ( restaurante, birouri, spatii de locuit, depozite, institutii, etc…) cu substante de cea mai buna calitate, din import, aprobate de Inspectoratul de Politie Sanitara si Medicina Preventiva al Municipiului Bucuresti.

Clientii nostri principali sunt institutiile de stat (scoli, gradinte, etc), asociatiile de proprietari, persoanele juritice si fizice, pentru care societatea ofera un pret de -24 % fata de un pret platit la o societate platitoare de T.V.A.

Societatea are in dotare utilaje de tip ‘swingfog’, a caror caracteristica este faptul ca produc asa-numita ‘ceata calda’. Aceasta este recomandata atat in spatii deschise, dar mai ales in spatii inchise, greu accesibile (de ex.subsolurile cladirilor), deoarece “ceata“ produsa patrunde acolo unde alte tipuri de utilaje nu-si pot distribui substanta.

Programul nostru se efectueaza conform standardelor in vigoare, este strict si astfel rezultatele se vad imediat, societatea are implementat stadardul de calitate ISO 9001/2001.

Detinem licenta A.N.R.S.C. clasa 3 pentru servicii D.D.D.

Ofertant inregistrat in sistemul informatic S.E.A.P.

In urma folosirii si testarii a mai multor tipuri de substante atestate pe piata romaneasca cat si pe cea mondiala, societatea isi rezerva dreptul de a decide asupra tipului si concentratiei de substanta necesara pentru a obtine rezultate optime.

Star Styll isi asuma toate responsabilitatile fata de clientii sai, carora le asigura servicii garantate pe durata unui termen ce coincide cu termenul oferit de producator pentru fiecare substanta in parte.

Societatea este infiintata in anul 2003, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr.15615730, corespunde tuturor normelor in vigoare, fapt demonstrat prin avizele si autorizatiile pe care le detine.

Garantam cea mai buna calitate la cele mai mici preturi practicate pe piata ! Costurile lucrarilor vor fi negociate in functie de necesitatile clientului (suprafata de contact, substanta folosita etc.) si de contraoferta.

MENTIONAM FAPTUL CA SOCIETATEA NU ESTE PLATITOARE DE T.V.A.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Star Styll Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Star Styll Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Star Styll Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Star Styll Srl


16.793