Direct la continutul paginii »

MEMORIAL SERVICII FUNERAREServicii funerare complete, personal specializat, restaurant sau catering la domiciliu pentru parastase si mese de pomenire cu asigurarea personalului, ospatari,bucatari, maestru de ceremonie. Transport intern si international autorizat, experienta in repatrieri.

Absolut toate produsele si serviciile unei ceremonii funerare, cu un singur telefon.

NOU. . .

Servicii funerare complete GRATUIT, doar cu talonul de pensie!!!

Sicrie ,respete, articole funerare, aranjamente florale, aranjare camera funerara, asistenta pe tot parcursul ceremoniei funerare si pentru intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare pentru pensionari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MEMORIAL SERVICII FUNERARE se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre MEMORIAL SERVICII FUNERARE in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MEMORIAL SERVICII FUNERARE, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
MEMORIAL SERVICII FUNERARE


17.324