Direct la continutul paginii »

Sparta Security SRLActivitatea principala a societatii, este paza si protectia obiectivelor, bunurilor si valorilor, serviciul de asigurare a transporturilor speciale, servicii de garda si protectie, monitorizare si interventie auto rapida, alte servicii de securitate tip cod 7460 fiind licentiati în acest domeniu sub nr. de functionare 04147P – eliberata de IGPR.

Suntem una dintre putinele societati din zona Muntenia, specializata in paza monitorizata a depozitelor logistice si a obiectivelor strategice.

Agentii de interventie sunt imbarcati pe autoturisme rapide si dotati cu mijloacele necesare indeplinirii atributiilor functionale, conform legislatiei in vigoare iar in functie de natura evenimentelor numarul de echipaje si agenti poate fi suplimentat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sparta Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sparta Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sparta Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.