Direct la continutul paginii »

Sound Stil SRLInfiintata in anul 2001 SOUND STIL este o companie cu capital integral romanesc, fiind reprezentant si distribuitor exclusiv de echipamente profesionale de sunet , lumini si instrumente muzicale, reprezentand unii din cei mai prestigiosi producatori din lume: Phonic, MAG, Neutrik, Rean, McCauley, Ashley, Klotz, Warvick, Framus, D'addario, Promark, Planet Waves, Evans, Soundstil, Sunlite, LumiDesk, Eurolite, X-Craft, Alustage, Show, Amati, Yamaha.

Incepand cu anul 2006 Sound Stil a lansat pe piata din Romania o gama de produse profesionale: lumini, conectica si cabluri, stative si componente mobile de scene si lumini sub brandul Soundstil Lights si Soundstil Stands.

SOUND STIL s-a remarcat prin calitatea produselor si a serviciilor oferite pe piata. In prezent SOUND STIL are dealeri autorizati si magazine specializate in toata Romania, reusind sa fie unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente profesionale de sunet si lumini. SOUND STIL ofera pe piata o gama complexa de produse si servicii, acoperind toate domeniile pietei profesionale. Produsele noastre satisfac cele mai exigente cereri.

Compania dispune de depozit in Brasov, fiind capabila sa livreze in cel mai scurt timp produsele in orice zona a tarii.

Participand la toate saloanele internationale de sunet si lumini compania noastra este in permanenta la curent cu ultimele noutati ce apar in domeniu oferind ulterior aceste produse pe piata romaneasca si implementand know how-ul de ultima ora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sound Stil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sound Stil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sound Stil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sound Stil SRL


30.407