Direct la continutul paginii »

Soft Solutions SRLSoft Solutions este o companie românească, infiinţată în 2004, furnizoare de soluţii informatice, care se adresează atât întreprinderilor medii şi mari, cât şi întreprinderilor mici. Strategia companiei Soft Solutions se concentrează pe furnizarea de soluţii IT simple, eficiente şi sigure. Scopul nostru este să eficientizăm procesele de business ale clienţilor, să creştem performanţa şi profitabilitatea acestora.

Soft Solutions are capacitatea de a implementa proiecte complexe, care prespun integrare de solutii ERP, CRM, virtualizare şi outsourcing. Specialiştii noştri deţin numeroase certificări, care le permit să vă susţină în toate eforturile dumneavoastră de business.

Filozofia noastră se bazează pe motto-ul “Soluţii, Siguranţă, Stabilitate” :

Soluţii-le sunt punctul nostru forte şi de aceea definesc compania noastră

Siguranţa - cu siguranţă că în societatea în care trăim oricine poate promite, însă noi întra-adevăr oferim servicii de calitate

Stabilitate - ţinta noastră este să creăm parteneriate pe termen lung prin combinarea unui suport tehnic de calitate cu strategii de dezvoltare a infrastructurii ITContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Soft Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Soft Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Soft Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Soft Solutions SRL


19.575