Direct la continutul paginii »

Sintactic Grup SRL



Sintactic ofera , de mai bine de 10 ani, servicii complete si solutii integrate IT. Calitatea ridicata a serviciilor oferite este confirmata de partenerii care ne sunt clienti inca de la infiintare.
Echipa Sintactic este formata din profesionisti in domeniu pregatiti intotdeauna sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru buna functionare a sistemului IT.
Principala noastra preocupare este satisfactia clientului de aceea tratam fiecare proiect cu maximum de seriozitate si promptitudine.

Contacteaza-ne, va stam la dispozitie cu cele mai eficiente servicii IT!



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Sintactic Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sintactic Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sintactic Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

18.165



Produse

    1. 2