Direct la continutul paginii »

Entersoft SAEntersoft S.A. este un important furnizor de solutii software pentru mediul de afaceri, care se adreseaza intreprinderilor mici şi mijlocii si departamentelor intreprinderilor mari din Sud Estul Europei. Compania a fost infiintata in anul 2002 de catre profesionisti cu mare experienta in domeniu. De atunci, Entersoft a crescut impresionant, si-a marit in mod constant numarul clientilor de prestigiu care au ales sa urmareasca operatiunile lor zilnice şi deciziile strategice, prin intermediul solutiilor si platfomei Entersoft.


Misiunea noastra este de a oferi inovatie tehnologica in mod constant, oferita prin intermediul solutiilor software integrate, dublate de servicii de inalta calitate si suport, toate pentru a asigura o eficienta maxima clientilor nostri.

Entersoft se adreseaza companiilor care prin intermediul aplicatiilor software, doresc sa aiba un avantaj competitiv fata de companiile concurente din aceeasi industrie de business. Clientii nostri sunt companii care doresc sa-si consolideze pozitia pe piata, sa-si creasca eficienta managerilor din cadrul organizatiei prin intermediul rapoartelor si analizelor oferite de sistem in timp real, toate in scopul cresterii eficientei companiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Entersoft SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Entersoft SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Entersoft SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Entersoft SA


18.393