Direct la continutul paginii »

INSOFTDEV SRLAria principala de activitate a companiei este dezvoltarea  de sisteme si module software  orientate catre Companiile de Taxi si MiniCab atat din Europa cat si Romania.
in ce priveste  cursele locale si transferurile  aeroport la care se adauga si serviciile de help desk oferite catre astfel de companii.
Arii de activitare secundare:
 - design si dezvoltare software la comanda
- internet marketing
- mentenanta si suport
- testare software

Pentru a ne putea contacta, puteti vizita site-ul nostru, http://www.insoftd.com. Acolo ne puteti contacta prin intermediul formularului sau ne puteti trimite intrebari, sau orice altceva pe adresa de e-mail a firme.

Cu siguranta cineva se va gasi care va fi mai mult decat dispus sa va raspunda :) Speram ca aceasta descriere sa fie suficienta pentru a va face sa ne cautati si sa va bucurati de serviciile pe care le avem de oferit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale INSOFTDEV SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre INSOFTDEV SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii INSOFTDEV SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
INSOFTDEV SRL


19.277