Direct la continutul paginii »

AP24 Systems SRL-D



24 Systems are misiunea de a furniza un pachet complet de produse şi servicii, în funcţie de nevoile clienţilor săi şi în permanentă corelare cu oportunităţile pe care piaţa le oferă la un anumit moment.

24 Systems vă oferă o gamă largă de produse IT(servere, calculatoare, laptopuri dar şi componente) precum şi produse active sau pasive de networking(cabluri şi conectică, switchuri, rackuri, electrice, şamd).

Cu legăturile puternice pe care le-am dezvoltat cu furnizorii noștrii putem să vă oferim preţuri competitive şi livrări rapide.

24 Systems vă oferă servicii de întreţinere şi administrare servere, calculatoare şi reţele de calculatoare pe bază de abonamente de service, intervenţii la cerere şi operaţiuni de service în judeţele: Gorj, Mehedinți, Vâlcea și Dolj.

24 Systems vă poate asigura întreaga gamă de servicii IT, de la mici intervenţii pentru probleme apărute în activitatea zilnică până la proiectarea şi implementarea întregului sistem informatic.

Tipuri de suport IT:

Mentenanţa hardware

verifică, testează şi asigură o bună funcţionare a echipamentelor hardware;
Mentenanţa software

updatează aplicaţiile existente, elimină problemele de natură software(viruşi, spyware, şamd), instalează software-ul necesar echipamentelor hardware adăugate ulterior.
Mentenanţa reţelei existente

supraveghează starea reţelei existente şi a echipamentelor care manageriază întregul sistem.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale AP24 Systems SRL-D se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre AP24 Systems SRL-D in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii AP24 Systems SRL-D, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.