Direct la continutul paginii »

Eurodata Serv SRLEurodata - experienta de peste 14 ani in service de calculatoare desktop si laptop, service de imprimante si administrare de retele.

Asiguram service si consultanta IT atat la sediu, cat si la clienti. Asiguram la solicitarea dvs., sau in baza unui contract de prestari servicii IT, service pentru calculatoare PC, desktop si laptop, servicii de administrare retele de calculatoare, precum si service pentru imprimante HP, Lexmark, Canon, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta, etc.

Va oferim peste 4000 de cartuse originale pentru imprimante laser si inkjet HP, Canon, Lexmark, Samsung, Xerox, Brother, Dell, Epson, Konica-Minolta etc. la cele mai mici preturi din piata. De asemenea facem service pentru imprimante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurodata Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Eurodata Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurodata Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.