Direct la continutul paginii »

Sky Technology Consult SRLSocietatea comerciala „SKY TECHNOLOGY CONSULT” S.R.L. este persoana juridica romana avand forma juridica de societate cu raspundere limitata si capital social cu aport integral privat, ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social.

Obiectul principal de activitate este „CONSTRICTII CIVILE SI INDUSTRIALE”, societatea fiind specializata in constructii case la rosu, constructii case la cheie, hidroizolarea teraselor, fundatiilor, termoizolarea cladirilor cu destinatii diverse, reparatii de terase si constructii de terase noi , sape, consolidari imobile, renovari si amenajari interioare si exterioare, rigips, finisaje, instalatii electrice, termice si sanitare.

Ca si ramura secundara de activitate a societatii noastre este aceea de consultanta tehnica privind atat contractarea serviciilor mai sus mentionate cat si derularea si supravegherea calitatii lucrarilor de gen.

„SKY TECHNOLOGY CONSULT” S.R.L. utilizeaza produse de cea mai buna calitate care sunt puse in opera de catre oameni specializati.

„SKY TECHNOLOGY CONSULT” S.R.L. si-a propus sa ofere companiilor de constructii cat si beneficiarilor persoane fizice servicii de inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte astfel incat societatea noastra sa fie cotata in zona serviciilor de calitate superioara din domeniu.

Lucrarile finalizate cu succes de societatea noastra ne recomanda ca fiind un garant al calitatii si al profesionalismului in acest domeniu, astfel enumeram cateva tipuri de lucrari pe care le-am executat:

 • cladiri de locuinte executate la cheie sau la rosu;
 • reabilitare termica a 3 blocuri situate in sectorul 2 finantate prin programul de reabilitare al Primariei Sectorului 2 Bucuresti precum si pentru alte cladiri private;
 • lucrari de amenajari si finisari interioare (gresie, faianta, parchet, rigips, vopsitorii lavabile etc);
 • hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii, terase inversate, terase circulabile, termohidroizolatii execitate cu membrane hidroizolatoare APP si SBS.

Agremente si recomandari la cerere.

In speranta unei colaborari fructuoase, asteptam cu interes sa ne contactati.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sky Technology Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sky Technology Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sky Technology Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sky Technology Consult SRL


32.745Produse

  1. 2