Direct la continutul paginii »

Bifcons SRLConstruiti cu noi casa mult dorita! Daca doriti sa construiti, extindeti sau reamenajati, firma de constructii Bifcons va ofera servicii complete pentru alegerea solutiei optime.

Casa este o investitie pe termen lung. De aceea, Bifcons va ofera solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. Servicii complete, de la executarea sapaturilor si a fundatiei, pana la predarea la cheie a lucrarii.

Din oferta noastra de constructii case:

Case la rosu

De la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere, alegerea este doar a dumneavoastra! Casele la rosu nu au incluse instalatiile electrice, utilitare (apa, gaze), finisajele interioare si exterioare.

Case la cheie 

Nu trebuie decat sa va faceti bagajele si sa va mutati! Casele la cheie sunt cladiri complet finisate, in interior si exterior: toate instalatiile electrice si utilitare, pardoselile, faianta si vopseaua sunt incluse in constructie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bifcons SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bifcons SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bifcons SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.