Direct la continutul paginii »

GLS InvestGLS Invest este departamentul de investitii al DAC Antrepriza Constructii ce asigura servicii complete in toate fazele investitiilor imobiliare oferind pachete integrate si flexibile adaptate cerintelor investitorilor.

Beneficiind de serviciile noastre 360 grade de la inceputul investitiei si pana la finalizare veti avea siguranta unei implementari corecte a afacerii si veti avea garantia succesului investitiei. DAC Antrepriza Constructii este o companie cu traditie pe piata de profil din Romania, aceasta avand deja in portofoliu mai multe proiecte finalizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale GLS Invest se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre GLS Invest in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii GLS Invest, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
GLS Invest


35.821