Direct la continutul paginii »

Arhinova SRLProiectare complexa pentru constructii civile si industriale, proiecte de arhitectura si urbanism, consultanta de specialitate, expertize tehnice. 

Colectivul de proiectanti si colaboratori provin din institute de proiectare care au fos angajate in proiecatarea si executia unor importante lucrari civile si industriale din tara si strainatate, inainte si dupa anul 1989 (DSAPC Ploiesti, IPJ Ilfov, ROMPROIECT, IPROCOM, CARPATI-PROIECT, IPCT) si este specializata in lucrari de constructii civile, cladiri pentru servicii si cladiri industraile si depozite, amenajari si decoratiuni interioare, expertize tehnice, studii de urbanism si consultanta de specialitate in domeniul constructiilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arhinova SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arhinova SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arhinova SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.684