Direct la continutul paginii »

Luka Expert SRLFirma noastra proiecteaza, executa si monteaza o paleta larga de elemente de tamplarie pvc : usi interior si exterior, vitrine, inchideri de balcoane, compartimentari interiore si iluminatoare acoperis.

De asemenea, oferim si o gama larga de jaluzele verticale. Asiguram gratuit masuratorile, transportul demontarea, montarea. Oferim service si intretinere pentru tamplarie pvc si aluminiu. Lucram in tot judetul si in afara acestuia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Luka Expert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Luka Expert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Luka Expert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Luka Expert SRL


32.134Produse

    1. 2