Direct la continutul paginii »

Siman SRLCu o experienta de peste 16 ani in domeniu si alimentati de  pasiunea pentru lemn, ne straduim sa va oferim ceea ce putine firme din domeniu reusesc: mobila din lemn CURBATA manual, furniruita, intarsiata, sculptata, replici mobila stil si restaurari profesionale, chiuvete si vane din lemn, volane din lemn, boiserie, etc.

Tot ceea ce va puteti imagina, la noi se poate!
 
Realizam pe baza de comanda mobila din panel furniruit (peste 70 specii de furnir si furnir radacina), sau vopsit (peste 3000 de nuante), pentru toate destinatiile: bucatarii, sufragerii, dormitoare, bai , receptii, office, etc, pe drept si CURBATA, cu intarsie stil art deco.  Dimensiunile, curbura ( tip S, tip C) , raza de curbura, finisajul (lucios, mat, satinat) la alegerea clientului.
 

Restauram manual mobila veche, dupa retete si tehnici traditionale, cu materiale de calitate superioara (shellak si ceara de Carnauba, furnire import Austria)inclusiv refacerea ornamentelor sculptate, a tapiteriei, a furnirului exfoliat, si a oricaror defecte cauzate de trecerea anilor.

Sculptam manual pe baza de comanda in diferite specii de lemn (fag, stejar, paltin, cires, nuc, mahon), ornamente pentru usi intrare vila, balustrii pentru scari interioare, balustrii pentru paturi cu baldachin, ancadramente seminee, rame oglinzi  etc., atat dupa fotografie sau in completarea mobilierului existent, cat si dupa conceptia proprie conform stilului cerut de client.

Realizam pe baza de comanda, chiuvete din lemn (nuc, mahon, cires, etc), rezistente la apa. Pot fi sub forma de scoica, stea de mare, bol, boaba de fasole, etc la alegerea clientului
 

Realizam pe baza de comanda volane din lemn (nuc, mahon, cires, etc), pe structura metalica originala, precum si  aplicatii furnir, furnir radacina pe borduri , console, portiere auto. De asemenea realizam si finisaj piano black atat pentru kituri, cat si pt volane.

Tot ceea ce va puteti imagina, la noi se poate!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Siman SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Siman SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Siman SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.