Direct la continutul paginii »

Sebastian Finance SRLEfectuam tractari cu autospeciale noi si performante care sunt prevazute cu echipamente moderne. Alaturi de experienta noastra in domeniu, va oferim totodata si servicii de cea mai buna calitate, iar de indata ce suntem contactati putem interveni in locatia solicitata in cel mai redus interval de  timp. In Bucuresti, timpul nostru de interventie este de doar 10-30 de minute.

Pe intreaga durata a transportului si a manevrelor de incarcare si descarcare, a tractarii auto, autoturismul dumneavoastra este asigurat iar oferta noastra de preturi este una transparenta, nu contine nici un fel de taxe ascunse si care se poate negocia  in functie de  greutatea transportata si distantele parcurse.

Indiferent de starea autovehiculului, putem tracta orice fel de autovehicul, chiar si autovehicule avand cutia de viteze blocata. Detinem autospecializate in tractarea de  vehicule sport-utilitare sau alte masini cu tractiune partiala sau integrala, autoturismele incuiate, etc.

Oferim servicii pentru transportul autoturismeleor si autovehiculelor la REMAT,  autovehicule care sunt destinate Programului Rabla si va ajutam la intocmirea formularelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sebastian Finance SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sebastian Finance SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sebastian Finance SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sebastian Finance SRL


36.082