Direct la continutul paginii »

Damato SRLOferim servicii in domeniul designului interior si arhitectura, de la proiectare si constructia propriu-zisa pana la mobilarea, amenajarea si decorarea la cheie.

 

Damato este un full-service de proiectare si executare colectiva, cu capacitate marita de a observa prin ochii unui client, deficientele care apar in momentul inceperii lucrarilor asupra unui spatiu si, angrenarea prea multor firme separate inspre finalizarea acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Damato SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Damato SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Damato SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.