Direct la continutul paginii »

Auto Diana Invest SRLScoala de soferi auto moto in Bucuresti sector 4, pentru obtinere permis de conducere,chestionare auto,teste auto,legislatie rutiera, plata in rate, masini noi, instructori experimentati.Examen auto moto se sustine cu autovehiculul cu care s-a facut instructajul,pe trasee de examen sau in poligon moto

La sediul scolii de soferi veti efectua cursurile de pregatire teoretica,iar pregatirea practica si pe trasee de examen.

Examenul auto se poate sustine cu autovehiculul cu care s-a facut pregatirea.

Persoanele care nu au implinit 18 ani se pot inscrie cu 3 luni mai devreme de implinirea varstei, dar numai insotiti de unul din parinti, care va semna si contractul de scolarizare.

Scoala de soferi va indruma cursantul catre laboratoare psihologice si cabinete medicale autorizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Diana Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Diana Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Diana Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.517Produse

    1. 2