Direct la continutul paginii »

Adaria Impex SRLHonda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, incepand de la 350  Euro TVA inclus! import Japonia,  capacitati cilindrice intre 49 cc si 1200 cc. gata de inmatriculare avand omologare, ITP (procedura RAR) inclusa in pret.  Asiguram piese de schimb originale atat noi cat si (uzate).

ADARIA isi are sediul in Bacau, la cerere putem asigura transport in alte localitati. Pentru cumpararea a doua sau mai multe unitati facem reduceri substantiale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adaria Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Adaria Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adaria Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.