Direct la continutul paginii »

EcoAct SRLBine ati venit la ECOACT auto. Importator direct , Va oferim produse de Spalare auto fara apa,  de ultima generatie pentru ingrijirea masinii Dumneavoastra, intr-un mod ecologic cu economie de bani, timp, apa, obtinand o protectie superioara a suprafelor, un aspect si stralucire de showroom.

Produsele sunt ecologice, protejeaza mediul, sunt conforme cu Regulile Europene de Sanatate & Siguranta REACH si usor de utilizat. Daca doriti sa deveniti distribuitor, sau revanzator va rog aplicati.

Produsele de spalare fara apa SFAeco, sunt special concepute sa  emulsioneze si incapsuleze murdaria, formand o bariera de protectie intre murdarie si vopsea, va permit sa  spalati masina oriunde, oricand.

Spalarea fara apa este mai iefina decat cea clasica,  produsele pot fi utilizate pentru spalare la domiciliu , in parcare, sau pentru spalatorie mobila.

Spalarea fara apa este o Actiune Ecologica, la fiecare spalare efectuata salvati 200 litri de apa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale EcoAct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre EcoAct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii EcoAct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.