Direct la continutul paginii »

Sgct Consulting SRLPentru ca o afacere sa atinga succesul scontat are nevoie de promovare, atat pe Internet, cat si in publicitatea tiparita. Acesta este domeniul in care activam si avantajul nostru este ca putem sa va oferim pachete complete - de la conceperea logo-ului, carti de vizita, foi cu antet cataloage ,
mape de prezentare (tiparite, multimedia sau prezentari pe internet) ca prezentare in-door dar si prezentari out-door prin produse ca backlite, frontlite, panouri, afise, postere, etc.

Tiparul digital creeaza avantaje atunci canddoresti un produs final rapid, la un pret bun, si de ce nu la ce cantitate doresti produsul finita. Tiparul digital este ideal în cazul tirajelor mici si mijlocii. Tiparul digital se realizeaza direct din computer de aceea ultimele ajustari putandu-se face rapid , fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bunul de tipar.

Pentru prezentari profesionale oferim servicii de legare documente . Fie ca este vorba de materiale realizate de dumneavoastra, fie ca au fost realizate de noi, vom aplica finisarile perfecte ce va vor lega de succesul prezentarii dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sgct Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sgct Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sgct Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.