Direct la continutul paginii »

Pika Import Export SRLInfiintata in anul 1991, Pika Import Export S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Ceea ce isi propune firma Pika Import Export S.R.L este sa ofere servicii de calitate. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Si pentru ca Pika Import Export S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pika Import Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pika Import Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pika Import Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.843