Direct la continutul paginii »

Tip Boema Prodcom Impex SRLInfiintata in anul 1993, Tip Boema Prodcom Impex S.R.L este situata in Turda, judetul Cluj.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza servicii tipografice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tip Boema Prodcom Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tip Boema Prodcom Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tip Boema Prodcom Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.981