Direct la continutul paginii »

Tipografix House SRLTipografie offset tiraje medii mari, tiraje mici tipografie digitala. In tipografie si vorbim de tipografie offset pretul este hotarator legat de tiraj ce trebuie sa fie la nivelul cantitatilor mari. O tipografie poate asigura si tiraje mici dar costurile nu sunt optime de aceea la tipografie se apeleaza pentru volum.

Tipografie offset rapida. E o tipografie noua achizitionata in decembrie 2007 pentru piata din Bucuresti. Aceasta tipografie de Bucuresti aduce pacea mintii in caz de termene de livrare ingrijoratoare. Activitatea ce se desfasoara in tipografie are Bucuresti destinatia majora.

Tipografia offset fara ghilotina, rama de copiat, developator, masini de capsat, indoit, perforat, etc intra in probleme tipografice mari. Avem tot ce trebuie pentru era digitala.

Comanda tipografica executata se ridica de catre client din tipografie. Sau se apeleaza la o firma de curier platita la destinatie. Se asigura transport la client doar in cazul lucrarilor tipografice unde exista contract negociat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipografix House SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tipografix House SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipografix House SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.537