Direct la continutul paginii »

Mark House SRLSC MARK HOUSE SRL s-a înfiinţat în anul 1991. Printre primele activităţi, cel mai important a fost consultanţa pentru înfiinţări şi modificări de firme, precum şi obţinerea diferitelor autorizaţii.

Pe parcurs aceste servicii s-au diversificat: executări de ştampile, xerocopiere, executări de cărţi de vizită, foi cu antet, alte materiale publicitare, distribuţie case de marcat şi programe de contabilitate, şi altele.

Serviciile tipografice au la bază printul offset în coli. Pornind de la coala tipărită format maxim B3, executăm o gamă foarte largă de produse tipografice: cărţi, broşuri, cataloage, pliante, mape, afişe, etichete, cutii, imprimate, calendare, cărţi poştale, pungi de cadou, şi încă multe altele. Detalii la meniul produse tipografice !

De la cartea de vizită până la logoul sau brandul de imagine vizuală a firmei puteţi apela la noi pentru servicii de reclamă multiple: executăm în tiraje mici şi mari foi cu antet, plicuri cu antet; pliante, cataloage, mape de prezentare; reclame pentru apariţii în presă, afişe sau bannere; invitaţii, cărţi de felicitare, diplome ocazionale, ecusoane, bloc notiţe; obiecte promoţionale precum magnet de frigider, breloc, insigne metalice, etc.

Multiplicare, imprimare alb-negru şi color până la format A3 în calitate impecabilă. Copiere format mare A0 alb-negru pentru documentaţii tehnice, hărţi, şi alte documente. Oferim servicii de trimitere-primire fax, scanare, descărcare imagini, legare documente, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mark House SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mark House SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mark House SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.