Direct la continutul paginii »

Full Print Banat SRLDe la preluarea pachetului majoritar de actiuni, in septembrie 2007, de catre un puternic grup de firme timisorean, tipografia a cunoscut o reala lansare pe piata interna si mai ales pe cea din zona de vest a tarii.

Suntem dotati cu CTP si colator, ceea ce pentru tiraje intermediare ale rotativei privind materialele publicitare, noi suntem cei mai potriviti in mixtul tiraj-livrare-pret.

Ambalajele din carton duplex reprezinta si ele o pondere importanta in tipografia noastra. Cand s-au pus bazele tipografiei, in 1998, la Full Print Banat se produceau doar ambalaje.

Ca oricare dintre companiile mari, Full Print se implica intens in viata comunitatii. Sprijina ONG-urile, organizatiile studentesti, tinerii sportivi care aspira la performanta si copiii institutionalizati din Timisoara.

Servicii profesionale de pre-press si developare placi cu ajutorul unui utilaj AGFA AVALON care poate realiza placi de dimensiuni pana la 830x1100. Calitatea deosebita a tiparului este realizata si cu ajutorul acestui utilaj de o deosebita rezolutie si viteza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Full Print Banat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Full Print Banat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Full Print Banat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.413