Direct la continutul paginii »

Promotor Rent a Car SRLPromotor Rent a Car ofera servicii de inchiriere auto pe termen scurt si lung. Rezervati o masina cu Promotor Rent a Car si va garantam calitatea unui serviciu de inchiriere la cel mai bun pret.

Serviciile oferite de Promotor Rent a Car vin în întâmpinarea nevoilor companiilor generate de insuficienţa parcului auto propriu,de indisponibilitatea temporară a unuia sau mai multor autovehicule din parcul auto propriu sau de nevoia de externalizare parţială sau totală a parcului auto: leasing operaţional full service.

Fie ca doriti sa inchiriati o masina in interes personal sau pentru afaceri, alegeti-va masina potrivita.
Promotor Rent a Car va ofera servicii de inchirieri masini ieftine, oriunde in Romania. Puteti gasi cele mai bune oferte pentru inchirieri auto pe termen lung cat si inchirieri de o zi.

Clientii corporate vor beneficia de noul serviciu online pentru inchirierea de limuzine, incluzand bineinteles si un sofer experimentat. Bucura-te de noul website www.auto-rent.ro si ramai informat cu privire la inchirierile auto, achizitionari si leasing!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promotor Rent a Car SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Promotor Rent a Car SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promotor Rent a Car SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.