Direct la continutul paginii »

Secure IT Solutions SRLServiciile noastre sunt diversificate si personalizate pentru a satisface bugete si cerinte specifice. Alegeti varianta unui abonament lunar de mentenanta pentru a beneficia de o baza IT solida.

Un contract de mentenanta calculatoare va tine departe de eventuale probleme legate de achizitie, optimizare si instalare hardware si software. Oferta Secure IT Solutions se adreseaza in special firmelor mici si mijlocii din capitala sau din zona adiacenta care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT sau firmelor care doresc externalizarea acestor servicii.

Pachetele de servicii oferite de noi pentru persoane juridice, pot fi modificate in functie de necesitatile dvs, astfel incat munca la birou sa se desfasoare in conditii normale, fara a intampina probleme din partea echipamentelor de calcul. Servicii mentenanta, administrare servere, retele, consultanta, backup, hostingContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Secure IT Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Secure IT Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Secure IT Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Secure IT Solutions SRL


37.509Produse

    1. 2